Ademwerk privé sessies

Je weet dat je trots moet zijn op het pad wat je tot nu toe hebt afgelegd, maar je vind het moeilijk dit volledig te voelen. Je bent op zoek naar meer purpose en diepgang in je leven. Je bent klaar om door je angsten en onzekerheden te breken. Ik help je graag om met ademwerk je te reconnecten met je authentieke zelf!

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Labels


Duur

120 minuten

Locatie

Alle sessies kunnen online via zoom plaatsvinden of in een studio in Rotterdam-Noord. Zo nodig ook mogelijk bij jou thuis.

Een privé sessie begint altijd met een gesprek over een eventuele intentie die je hebt. Dit kan bijvoorbeeld iets zijn waar je meer duidelijkheid over wilt krijgen of iets wat je wilt loslaten. Er wordt een ruimte gecreëerd waar je volledig en liefdevol mag zijn. Intentie of geen intentie, weet dat de adem je altijd brengt waar je moet zijn.

Elke sessie is anders en wordt intuïtief begeleid, toegespitst op wat jij op dat moment nodig hebt. Je hebt geen eerdere ervaring nodig.

Een sessie omvat meestal een meditatie, diverse ademhalingstechnieken- en oefeningen, beweging, bodywork, soundhealing, oefeningen om je met jezelf te laten verbinden, conscious connected breathing (CCB) en als laatste ruimte om te aarden en jouw bevindingen te integreren.

Prijzen

 • Introductie prijs* €97,50
 • Vol tarief €147,50
 • Traject 5 sessies €600

Voor sessies op locatie worden er reiskosten gerekend.

Mijn missie is om breathwork de wereld in te brengen en te delen met zoveel mogelijk mensen. Mocht je om financiële redenen niet het bedrag kunnen betalen, neem dan contact met me op voor een karma breathworksessie. 

*Bij het introduceren van een vriend/vriendin ontvang je je sessie voor de introductieprijs.

Boeken

Voel je een grote YES of wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Ademwerk Groepssessies

Hieronder de lopende groepslessen die elke week woensdagavond in het Gaia center plaatsvinden. De groepslessen zijn gericht op het in contact komen met je lichaam , ontspanning en loslaten door beweging en breathwork. Ervaar de diepgaande effecten van body- en breathwork. Check hieronder de les die het best bij jou past op dit moment.

Kundalini Yoga

Monday's at 18:30 en Wednesday's at 17:00

De beoefening van Kundalini Yoga wordt gebruikt als een hulpmiddel om het bewustzijn te vergroten en een staat van lichtheid, vreugde en grenzeloze liefde te bereiken. Het doel van een Kundalini-les is om de vrije stroom van energie door de chakra’s mogelijk te maken, wat leidt tot een uitgebreide staat van bewustzijn. Een Kundalini les bestaat uit meditatie, mantra’s, ademwerk en kria’s (houdingen). Elke les zal een ander thema hebben. Kom en ervaar de enorme en eindeloze voordelen van het beoefenen van Kundalini yoga!

*Geen eerdere ervaring vereist. Deze les kan zowel in het Nederlands als in het Engels gevolgd worden.

Kundalini Yoga- the yoga of consciousness

A Kundalini lesson consists of meditation, mantra’s, breathwork and krya’s (poses). Every lesson will have a different theme.
Come and experience the vast and endless benefits of practicing Kundalini yoga!

The practice of Kundalini Yoga is used as a tool to expand consciousness and reach a state of lightness, joy, and boundless love. The goal of a Kundalini lesson is to allow for the free flow of energy up through the chakras, leading to an expanded state of consciousness.
*this lesson can be followed both in English and Dutch.

Dynamic Body & Breathwork

Wednesday's 18:30 - 19:30

Wil jij je ook meer intiem verbinden met jezelf en anderen? Alle emoties en sensaties ervaren waar wij als mens toe in staat zijn en optimaal te genieten van het leven?

Dan is deze les voor jou. In deze dynamische sessie gebruiken we breathwork, geluid, beweging, (zelf) aanraking, emoties en meditatie. Deze les is een holistische manier om chronische stress, spanning en trauma los te laten uit het lichaam. We gaan uit van de zelfhelende kracht van het lichaam en helpen je om op een veilige manier deze blokkades tot uiting te brengen. Door de verschillende oefeningen creëren we openheid en genezing!

Would you like to connect more intimately with yourself and others? To experience all the emotions and sensations you are capable of as a human being and celebrate life to the fullest?

Then this is the lesson for you. In this dynamic session we will use breathwork, sound, movement, touch, emotions and meditation. This lesson entails a holistic way to deal with chronic stress, tension and trauma stuck in the body. We depart from the self healing power of the body and help you to release your blockages in a safe and supported space. By going through different exercises we create openness and healing!

Ademsessie - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy
Ademsessie - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Breathwork Journey

Monday's at 17:00 & 20:00
Wednesday's at 20:00 - 21:15

Ready to take a journey to experience the power of your breath?

De breathwork journey is een les waarbij we werken aan de hand van de verbonden ademtechniek Conscious Connected Breathing (CCB). Door velen bestempeld als de meest krachtige zelfhelingstechiek die er bestaat.
CCB geneest op een fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het verbindt je met onverwerkte en weggedrukte emoties en laat je toe deze te verwerken om vervolgens los te laten.

Het resultaat van elke sessie is anders, maar de adem geef je altijd wat je nodig hebt.

De les bestaat uit een meditatie of korte ademtechniek, vervolgens zal met de CCB techniek geademd worden. Na de les is er tijd voor integratie en een thee’tje.

Ready for a holistic workout and meditation in 1?

In the series of Osho meditations the dynamic meditation is one of the most potent to let go of stress and tension stuck in the body.

In this lesson we are not sitting on our meditation cushion, but are getting into movement and activation.

With Osho’s dynamic meditation you can release blockages in the body and uplift your energy. Perfect after a long day of work or if you feel you need to reconnect to your body!


Workshops & events

Release & truffel journey:
The inner child

Because the best person to heal you is YOU!
 
Als kind zijn we allemaal onderworpen aan enorm veel conditionering en boodschappen. Misschien waren je ouders emotioneel afwezig en moest je je aanpassen om opgemerkt te worden? Misschien leerde je dat je enkel door prestaties waardig was? Misschien heb je een emotioneel patroon gecreëerd wat je veel kost en je kan herleiden naar je kindertijd?
 
Het innerlijk kind draait om erkennen en voelen wat ons heeft gecreëerd en gevormd. Door bewustzijn en erkenning, komt er ruimte voor RELEASE. De waarheid is dat je niet langer dat kind bent. Het is nooit te laat om je script te herschrijven en je autoriteit terug te pakken. Wordt de liefhebbende ouder voor je innerlijk kind, geef jezelf zachtheid en vergeving. Hou van jezelf zoals jij verdient! De intentie van deze workshop is simpel: Diepe helende reizen met daarin aandacht en liefde voor je innerlijk kind. Het loslaten van alles wat je tegenhoudt en richting een nieuw leven met daarin innerlijke vrijheid waarbij je in je kracht staat. Laat ons je een veilige ruimte bieden om volledig los te mogen laten. Alles van jou is welkom bij ons.
Wat maakt deze dag workshop speciaal?
Yasmin en Sasja bundelen hun krachten om jullie door hun favoriete en meest krachtige
healing tools te begeleiden.
Deze workshop omvat:
– plant medicijn (cacao en kleine dosis truffels)
– een cacao ceremonie
– een innerlijk kind meditatie
– bodywork (dans, expressie en biodynamica)
– een breathwork journey met truffels
– en uiteraard snacks, tijd voor verbinding en intentiesetting.
* onze workshop draait om release & truffels, maar uiteraard is dit niet een vereiste. Tevens is het niet onze intentie om de workshop rondom ’trippen’ te laten draaien. Je krijgt een kleine dosis truffels ter ondersteuning van je release proces. Mocht je je niet comfortabel voelen met truffels kan je opteren dit niet te doen of bij vragen contact met ons opnemen. 

Labels

Duur

12:00-17:00

Prijs

Abundance ticket………………………€80 p.p.

Locatie

Gaia Center, Rotterdam

Your breath Your remedy

Drie uur durende transformatieve workshop

Het is tijd! Een nieuw tijdperk is aangebroken. Het is tijd om naar binnen te gaan, tijd om van overleven naar leven te gaan en tijd om uit de patronen van het verleden te stappen waarin je vastzit.

Je bent al een tijd zoekende in je leven. Zoekende naar meer purpose, diepgang, zelfliefde, balans en heelheid. Je weet dat je hieraan ’moet’ werken, maar hoe?

Join us op een speciale transformatieve ademworkshop om antwoorden op jouw vragen te vinden!

Door Conscious Connected Breathing (een specifieke ademtechniek) in een veilige omgeving uit te voeren, wordt een andere staat van bewustzijn gecreëerd. Vanuit die staat is het mogelijk om diepe en zelfhelende ervaringen op te doen. Deze kunnen op fysiek, spiritueel, mentaal en emotioneel niveau zijn. Geef jezelf de kans om je volste potentie te omarmen en los te laten wat jou niet meer dient.

De Your breath Your remedy workshops omvatten altijd meditatie, dans, expressie, lichaamswerk, een cacao ceremony en uiteraard een verbonden type breathwork.

Breathwork is een krachtige practice, maar ook een veilige. Je bent ten alle tijden een auteur van je eigen ervaring en bepaald zelf hoe diep je gaat.

De workshops van Breathremedy gaan over in een veilige ruimte je volledig en authentiek te uiten. Uit je hoofd en in je hart. Ervaar een proces waarin jouw emoties mogen verkent, ervaren en losgelaten mogen worden.

Breathwork is geschikt voor alle mensen en geen eerdere ervaring is nodig.

Ben jij klaar om de touwtjes weer in handen te nemen en je eigen remedy te zijn? Boek dan nu een workshop.

Ademsessie - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Labels

Duur

180 minuten

Prijs

Breathbird…………………………..€55 p.p.

Locatie

Gaia Center, Rotterdam

Special edition: Goodbye breath!

Labels


Duur

Locatie

Locatie: Gaia Center te Rotterdam

Bergwegplantsoen 10z, 9e verdieping

Nog één laatste keer.

Nog één laatste keer samen verbinden, samen cacao drinken, samen in contact komen met ons lichaam, samen ademen, samen lachen en samen afscheid nemen.

Ze zeggen dat afscheid niet bestaat, maar ik ga voorlopig toch wel even weg. Ik vertrek op 15 januari naar Nieuw-Zeeland om mijn droom van een vrij leven waar te maken. Wanneer en hoe weet ik nog niet, maar gelukkig heb ik m’n adem bij me.

Ik heb het afgelopen jaar met hart en ziel wekelijkse de mooiste en meest kwetsbare sessies mogen begeleiden. M’n hart loopt over van dankbaarheid als ik denk aan alle prachtmensen die ik heb ontmoet. Mijn liefde voor jullie is groot! Ik ben verdrietig om het los te laten, maar het is tijd om m’n droom te gaan leven. Breathremedy gaat gewoon door en ik zal regelmatig naar Nederland komen voor retreats te geven.

 

Dus nog één laatste keer: Let’s do our GOODBYE breath! 💙

Prijzen

 • Breathbird 55€

Privé Workshops

"Waarom een workshop? Het antwoord is simpel. Er is niks mooiers dan mensen die samen komen en tot hun diepste authentieke kern gaan en dit samen delen." - Sasja

Er is voor mij niets zo diepgaand dan als met andere mensen te ZIJN. Elke keer als jij tot je kern komt en vervolgens jouw unieke energie deelt met anderen, magic happens!

Tijdens een privé workshop heb je de kans om te verbinden en de prachtige energie van jouw cirkel te voelen. Met behulp van de adem gaan we samen op reis.

De workshops die ik geef zijn elke keer anders en toegespitst op de specifieke behoefte van de groep. Ik werk met verschillende thema’s en formats. Wil jij dus met een groep de kracht van de adem ervaren of wil je met een workshop meedoen? Neem contact met me op via een discovery call waarin we samen de opties kunnen bespreken.

Er is ook de mogelijkheid een workshop aan te vragen voor bedrijven. Je zal zeker niet de eerste zijn! Door de vele bewezen voordelen van breathwork zijn er bedrijven zoals Google en Linkedin die hun medewerkers ademworkshops aanbieden.

Of het nou gaat om teambuilding, omgaan met stress, jezelf kalmeren, het verhogen van je energie of het maken van belangrijke beslissingen – breathwork helpt je hierbij.

De workshops en/of sessies worden ingezet op uw wens en kunnen meerdere componenten omvatten. Het belangrijkste is dat er ingespeeld wordt op de specifieke doelen van uw bedrijf.

De workshops zijn laagdrempelig, praktisch, leuk en boordevol inspiratie!

Empower je team en laat je medewerkers de kracht van de adem ervaren!

Interesse of informeren naar de opties? Book een discovery call.

Prijzen

Boeken

Wil je een privé workshop boeken? Neem contact met me op. Wil je een keertje meedoen met een ‘ Your breath Your remedy’ workshop? Kijk dan in de agenda voor beschikbaarheid.

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Labels

Locatie

Workshops vinden plaats in een studio in Rotterdam-Noord, via zoom of op een te bespreken locatie.

Breathremedy online

Het Online Ademoord

Elke dinsdag van 20:30-21:30 uur geef ik samen met mijn adempartner in crime Andy Versompel een gratis conscious connected breathing (CCB) sessie via Zoom ademsessie. Wij noemen dit het Online Ademoord. Jouw wekelijks toevluchtsoord om aan de slag te gaan en samen in een Nederlands/Belgische community te ademen!

Elke week komt er in het Online Ademoord een ander thema aan bod. Volg het Online Ademoord via facebook en instagram voor alle details rondom de sessies.

We kunnen niet wachten om met je te ademen!

(Heb je geen Facebook? Neem dan contact met me op.

Het Online Ademoord - Online breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy
Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Gratis goodies

Ik geloof in een wereld waarin wij vanuit onze kern in liefde en verbinding kunnen leven. De weg van zelfontwikkeling en bewustwording is een levenslang proces waarbij je nooit uitgeleerd bent.

Desalniettemin geloof ik dat met de juiste steun en handvatten dit proces makkelijker en leuker wordt. Daarom bied ik jullie graag de volgende gratis ademgoodies aan. Have fun!

 • Omdat naast goed ademen het ook belangrijk is je ‘’breathing machinery’’ te trainen.
 • Om verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en immuunsysteem te nemen.
 • Leer praktische en makkelijke oefeningen om je longcapaciteit- en elasticiteit te verbeteren.
 • Belangrijker dan ooit, zeker in deze tijden!
 • Een simpele maar doeltreffende ademmeditatie.
 • Wordt meer bewust van je adem. Stop & ontspan.
 • Train dankbaarheid en een gevoel van veiligheid in je eigen lichaam.
 • Te doen op elk moment van de dag. Een perfecte self-care opportunity.