Ademwerk privé sessies

Je weet dat je trots moet zijn op het pad wat je tot nu toe hebt afgelegd, maar je vind het moeilijk dit volledig te voelen. Je bent op zoek naar meer purpose en diepgang in je leven. Je bent klaar om door je angsten en onzekerheden te breken. Ik help je graag om met ademwerk je te reconnecten met je authentieke zelf!

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Labels


Duur

120 minuten

Locatie

Alle sessies kunnen online via zoom plaatsvinden of in een studio in Rotterdam-Noord. Zo nodig ook mogelijk bij jou thuis.

Een privé sessie begint altijd met een gesprek over een eventuele intentie die je hebt. Dit kan bijvoorbeeld iets zijn waar je meer duidelijkheid over wilt krijgen of iets wat je wilt loslaten. Er wordt een ruimte gecreëerd waar je volledig en liefdevol mag zijn. Intentie of geen intentie, weet dat de adem je altijd brengt waar je moet zijn.

Elke sessie is anders en wordt intuïtief begeleid, toegespitst op wat jij op dat moment nodig hebt. Je hebt geen eerdere ervaring nodig.

Een sessie omvat meestal een meditatie, diverse ademhalingstechnieken- en oefeningen, beweging, bodywork, soundhealing, oefeningen om je met jezelf te laten verbinden, conscious connected breathing (CCB) en als laatste ruimte om te aarden en jouw bevindingen te integreren.

Prijzen

 • Introductie prijs* €97,50
 • Vol tarief €147,50
 • Traject 5 sessies €600

Voor sessies op locatie worden er reiskosten gerekend.

Mijn missie is om breathwork de wereld in te brengen en te delen met zoveel mogelijk mensen. Mocht je om financiële redenen niet het bedrag kunnen betalen, neem dan contact met me op voor een karma breathworksessie. 

*Bij het introduceren van een vriend/vriendin ontvang je je sessie voor de introductieprijs.

Boeken

Voel je een grote YES of wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Ademwerk Groepssessies

Hieronder de lopende groepslessen die elke week woensdagavond in het Gaia center plaatsvinden. De groepslessen zijn gericht op het in contact komen met je lichaam , ontspanning en loslaten door beweging en breathwork. Ervaar de diepgaande effecten van body- en breathwork. Check hieronder de les die het best bij jou past op dit moment.

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Pranayama O'clock

17:00 - 18:00

In this class we will delve into the wondrous world of pranayama by exploring different techniques. The more we practice pranayama, the more we will experience its endless benefits.

The class will consist of practicing different techniques of pranayama and a long guided meditation.

It’s relaxation time and most of all: time for yourself!

* No previous experience required. This lesson can be both in Dutch or English.

In this class we will delve into the wondrous world of pranayama by exploring different techniques. The more we practice pranayama, the more we will experience its endless benefits.

The class will consist of practicing different techniques of pranayama and a long guided meditation.

It’s relaxation time and most of all: time for yourself!

* No previous experience required. This lesson can be both in Dutch or English.

Dynamic Body & Breathwork

18:30 - 19:30

Wil jij je ook meer intiem verbinden met jezelf en anderen? Alle emoties en sensaties ervaren waar wij als mens toe in staat zijn en optimaal te genieten van het leven?

Dan is deze les voor jou. In deze dynamische sessie gebruiken we breathwork, geluid, beweging, (zelf) aanraking, emoties en meditatie. Deze les is een holistische manier om chronische stress, spanning en trauma los te laten uit het lichaam. We gaan uit van de zelfhelende kracht van het lichaam en helpen je om op een veilige manier deze blokkades tot uiting te brengen. Door de verschillende oefeningen creëren we openheid en genezing!

Would you like to connect more intimately with yourself and others? To experience all the emotions and sensations you are capable of as a human being and celebrate life to the fullest?

Then this is the lesson for you. In this dynamic session we will use breathwork, sound, movement, touch, emotions and meditation. This lesson entails a holistic way to deal with chronic stress, tension and trauma stuck in the body. We depart from the self healing power of the body and help you to release your blockages in a safe and supported space. By going through different exercises we create openness and healing!

Ademsessie - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy
Ademsessie - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Breathwork Journey

20:00 - 21:15

Ready to take a journey to experience the power of your breath?

De breathwork journey is een les waarbij we werken aan de hand van de verbonden ademtechniek Conscious Connected Breathing (CCB). Door velen bestempeld als de meest krachtige zelfhelingstechiek die er bestaat.
CCB geneest op een fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het verbindt je met onverwerkte en weggedrukte emoties en laat je toe deze te verwerken om vervolgens los te laten.

Het resultaat van elke sessie is anders, maar de adem geef je altijd wat je nodig hebt.

De les bestaat uit een meditatie of korte ademtechniek, vervolgens zal met de CCB techniek geademd worden. Na de les is er tijd voor integratie en een thee’tje.

Ready for a holistic workout and meditation in 1?

In the series of Osho meditations the dynamic meditation is one of the most potent to let go of stress and tension stuck in the body.

In this lesson we are not sitting on our meditation cushion, but are getting into movement and activation.

With Osho’s dynamic meditation you can release blockages in the body and uplift your energy. Perfect after a long day of work or if you feel you need to reconnect to your body!

Your breath Your remedy

Drie uur durende transformatieve workshop

Het is tijd! Een nieuw tijdperk is aangebroken. Het is tijd om naar binnen te gaan, tijd om van overleven naar leven te gaan en tijd om uit de patronen van het verleden te stappen waarin je vastzit.

Je bent al een tijd zoekende in je leven. Zoekende naar meer purpose, diepgang, zelfliefde, balans en heelheid. Je weet dat je hieraan ’moet’ werken, maar hoe?

Join us op een speciale transformatieve ademworkshop om antwoorden op jouw vragen te vinden!

Door Conscious Connected Breathing (een specifieke ademtechniek) in een veilige omgeving uit te voeren, wordt een andere staat van bewustzijn gecreëerd. Vanuit die staat is het mogelijk om diepe en zelfhelende ervaringen op te doen. Deze kunnen op fysiek, spiritueel, mentaal en emotioneel niveau zijn. Geef jezelf de kans om je volste potentie te omarmen en los te laten wat jou niet meer dient.

De Your breath Your remedy workshops omvatten altijd meditatie, dans, expressie, lichaamswerk, een cacao ceremony en uiteraard een verbonden type breathwork.

Breathwork is een krachtige practice, maar ook een veilige. Je bent ten alle tijden een auteur van je eigen ervaring en bepaald zelf hoe diep je gaat.

De workshops van Breathremedy gaan over in een veilige ruimte je volledig en authentiek te uiten. Uit je hoofd en in je hart. Ervaar een proces waarin jouw emoties mogen verkent, ervaren en losgelaten mogen worden.

Breathwork is geschikt voor alle mensen en geen eerdere ervaring is nodig.

Ben jij klaar om de touwtjes weer in handen te nemen en je eigen remedy te zijn? Boek dan nu een workshop.

Ademsessie - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Labels

Duur

120 minuten

Prijs

Breathbird…………………………..€55 p.p.

Locatie

Gaia Center, Rotterdam

Privé Workshops

"Waarom een workshop? Het antwoord is simpel. Er is niks mooiers dan mensen die samen komen en tot hun diepste authentieke kern gaan en dit samen delen." - Sasja

Er is voor mij niets zo diepgaand dan als met andere mensen te ZIJN. Elke keer als jij tot je kern komt en vervolgens jouw unieke energie deelt met anderen, magic happens!

Tijdens een privé workshop heb je de kans om te verbinden en de prachtige energie van jouw cirkel te voelen. Met behulp van de adem gaan we samen op reis.

De workshops die ik geef zijn elke keer anders en toegespitst op de specifieke behoefte van de groep. Ik werk met verschillende thema’s en formats. Wil jij dus met een groep de kracht van de adem ervaren of wil je met een workshop meedoen? Neem contact met me op via een discovery call waarin we samen de opties kunnen bespreken.

Er is ook de mogelijkheid een workshop aan te vragen voor bedrijven. Je zal zeker niet de eerste zijn! Door de vele bewezen voordelen van breathwork zijn er bedrijven zoals Google en Linkedin die hun medewerkers ademworkshops aanbieden.

Of het nou gaat om teambuilding, omgaan met stress, jezelf kalmeren, het verhogen van je energie of het maken van belangrijke beslissingen – breathwork helpt je hierbij.

De workshops en/of sessies worden ingezet op uw wens en kunnen meerdere componenten omvatten. Het belangrijkste is dat er ingespeeld wordt op de specifieke doelen van uw bedrijf.

De workshops zijn laagdrempelig, praktisch, leuk en boordevol inspiratie!

Empower je team en laat je medewerkers de kracht van de adem ervaren!

Interesse of informeren naar de opties? Book een discovery call.

Prijzen

Boeken

Wil je een privé workshop boeken? Neem contact met me op. Wil je een keertje meedoen met een ‘ Your breath Your remedy’ workshop? Kijk dan in de agenda voor beschikbaarheid.

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Labels

Locatie

Workshops vinden plaats in een studio in Rotterdam-Noord, via zoom of op een te bespreken locatie.

Breathremedy online

Het Online Ademoord

Elke dinsdag van 20:30-21:30 uur geef ik samen met mijn adempartner in crime Andy Versompel een gratis conscious connected breathing (CCB) sessie via Zoom ademsessie. Wij noemen dit het Online Ademoord. Jouw wekelijks toevluchtsoord om aan de slag te gaan en samen in een Nederlands/Belgische community te ademen!

Elke week komt er in het Online Ademoord een ander thema aan bod. Volg het Online Ademoord via facebook en instagram voor alle details rondom de sessies.

We kunnen niet wachten om met je te ademen!

(Heb je geen Facebook? Neem dan contact met me op.

Het Online Ademoord - Online breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy
Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Gratis goodies

Ik geloof in een wereld waarin wij vanuit onze kern in liefde en verbinding kunnen leven. De weg van zelfontwikkeling en bewustwording is een levenslang proces waarbij je nooit uitgeleerd bent.

Desalniettemin geloof ik dat met de juiste steun en handvatten dit proces makkelijker en leuker wordt. Daarom bied ik jullie graag de volgende gratis ademgoodies aan. Have fun!

 • Omdat naast goed ademen het ook belangrijk is je ‘’breathing machinery’’ te trainen.
 • Om verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en immuunsysteem te nemen.
 • Leer praktische en makkelijke oefeningen om je longcapaciteit- en elasticiteit te verbeteren.
 • Belangrijker dan ooit, zeker in deze tijden!
 • Een simpele maar doeltreffende ademmeditatie.
 • Wordt meer bewust van je adem. Stop & ontspan.
 • Train dankbaarheid en een gevoel van veiligheid in je eigen lichaam.
 • Te doen op elk moment van de dag. Een perfecte self-care opportunity.