Training

Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd

Het is tijd voor een reis die jouw leven gaat veranderen. Een uniek avontuur naar een rustig lijf en hoofd

Note: De groepsreis is op dit moment al van start gegaan. Je kunt op dit moment wel in de de online reis en de deep-dive reis stappen!🚀

jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (verslaving en psychiatrie)
0

Breathwork therapeut & teacher

mensen begeleid door ademsessies
+ 0

Je hebt alle ingrediënten voor een rustig en gelukkig leven, maar ergens klopt er iets niet. 

Vaker dan niet betrap je jezelf erop vast te zitten in een never ending stroom van onrust, spanning en angst.

Soms door een aantoonbare reden, maar vaak heb je geen idee waarom je je zo voelt. Het voelt alsof je vast zit. 

Je ervaart aan de levende lijve hoe die spanning en onrust een negatieve impact op jouw gedachtes, emoties en leven hebben. Als je eerlijk bent, sta je al veel te lang in het rood. 

Misschien heb je wel eens een burn-out gehad or er dicht tegenaan gezeten? Misschien word je dagelijks helemaal knettergek van je gedachtes die alle kanten op racen? Of misschien voel je na alles wat er gebeurd is in je leven, juist helemaal niks. Je bent verdoofd.  

Je begint je langzamerhand druk te maken over de gevolgen van je mentale gezondheid. Je weet dat je hier iets aan moet en wilt doen. Maar, waar ga je beginnen?

Je wilt niks liever dan weer rust ervaren.

Herkenbaar?

Je hebt al van alles geprobeerd. Traditionele therapie, de nodige cursus mindfullness waar je een uur op een rozijn hebt gekauwd en die ene yogales waarbij je helemaal in de kreukels lag. Het heeft wellicht tijdelijk wat onrust weggehaald, maar dit bleef niet lang hangen. Na een aantal keer te zijn gegaan, merk je dat het moeilijk is jezelf hiervoor te blijven motiveren. Gefrustreerd vraag je je af of je ooit van die onrust af komt… of dat je dit maar moet accepteren als jouw nieuwe normaal. 

1

Je hebt vaker gedacht aan jouw verleden, wat jij hebt meegemaakt en wat jou als mens heeft gevormd. Door je opvoeding en verleden heb je nooit geleerd om om te gaan met problemen. Je ziet in je verleden ook het ontstaan van een laag zelfbeeld, wat voor jouw gevoel nog steeds de basis is van veel van jouw problemen. Je ziet een duidelijke verbinding tussen de onrust, spanning- en angstklachten die jij ervaart

2

Al heel je leven heb je het gevoel dat je altijd over de 100% moet presteren. Je ervaart veel onrust in je hoofd over de torenhoge doelen die je moet behalen van jezelf. Doelen zoals: het idee dat je de afgelopen jaren veel met je issues aan de slag gegaan, maar het nog steeds voelt alsof je geen centimeter bent opgeschoven? Na al je werk met de psycholoog, zou je toch beter moeten weten? En zelfs als je één van die zelfopgelegde doelen hebt behaald, is er weer iets anders wat ervoor zorgt dat je het gevoel hebt dat je continu faalt.

3

Inmiddels reageert je lichaam ook op de continue stroom van onrust, spanning en angst. Hartkloppingen, slecht slapen, geen eetlust, zweten, huilen, misselijkheid, druk op je nek en borst, hoofdpijn, spanning in je spieren en nek zijn geen vreemde concepten voor jou.

4

De reis naar...

Jezelf accepteren zoals je bent. Trots zijn op alles wat je in jouw leven hebt overwonnen en als kers op de taart je eens gelukkig voelen.

Je verlangt geen gekkigheid, zoals een big ass house of een grootse carrière. Jij wilt gewoon simpel leven. Jouw ultieme geluk en definitie van succes is: Rust in je hoofd. stressloos leven, plezier hebben en zijn met de mensen waarvan je houdt. 

Stop met te denken dat je er zelf maar mee moet dealen en te hopen dat je angst en spanning met de jaren vanzelf minder wordt. Het is nu tijd voor jou om de controle over je leven terug te nemen. Je hoeft niet met die angst en spanning te blijven dealen. Het is ook niet jouw schuld – jij kan hier echt iets aan doen.

Je kan spanning en angst niet wegpraten.

In ‘Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd’ help ik je binnen 3 maanden met het verminderen van je spanning- en angstklachten.

Het leven is en blijft het leven, dingen zullen je overkomen. Door dit programma leer je weer de kapitein te zijn van je eigen schip, no matter hoe wild de zee om je heen is.

Je leert met behulp van science-based breath & bodyworktechnieken hoe je jouw angst- en spanningsklachten verminderd.  

Dit programma is praktisch, makkelijk te volgen, niet te zweverig en zonder teveel poespas. Ik wil jou kennismaken laten met technieken die je niet in de reguliere gezondheidszorg leert.

Technieken die voorbij het praten gaan over je sores, maar bijvoorbeeld werken op systemen zoals je zenuwstelsel en je emotionele systeem in je hersenen. Je kan je spanning- en angstklachten namelijk niet wegpraten. Je lichaam houdt bijvoorbeeld spanning en emoties vast. To heal it, you need to feel it.

Door direct met deze systemen te werken pak je de regie over jezelf terug en start je jouw reis naar een rustig lijf en hoofd. De hoeveelheid mensen die ik heb gezien die maar telkens in dezelfde negatieve spiraal vast blijven zitten, maakt me verdrietig.                  

Een verandering maken in je gevoel, hoeft namelijk niet moeilijk te zijn en buiten jezelf gezocht te worden. Wat we nodig hebben is al bij ons: onze adem en ons lichaam. Ik ga je helpen hiermee weer in contact te komen.  

In de modules van deze training, vind je letterlijk alles wat je maar moet weten om de controle terug te krijgen over je leven en die angst en spanning te verminderen. Je hoeft het niet zelf uit te zoeken, I got you.

Tijdens onze online sessies kijken we naar de technieken die het beste voor jou werken. Ik bied een veilige ruimte waarin alles van jou welkom is: the good, the bad & the ugly. Ik ben er voor je, zonder beoordeling en veroordeling. 

De tijd om het maar aan te laten modderen is namelijk voorbij, de tijd om erover te blijven praten is voorbij en de tijd dat je jezelf de schuld geeft en maar in je eentje blijft lijden is helemaal voorbij. Laten we samen kijken wat dit programma voor jou kan doen. Dit is jouw reis naar een rustig lijf en hoofd. 

Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd heeft:

Een waanzinnig online platform met 7 modules met daarin meer dan 40 begeleide sessies
Laat me je stap voor stap begeleiden door verschillende breath- & bodyworktechnieken en -meditaties. Met dit platform heb je letterlijk alle tools in je toolbox die jij moet weten voor een rustig lijf en hoofd.
Ga zelf leren en vooral ervaren welke technieken en practices het beste werken voor jou. 

Live online sessies
zodat jij in een safe container door mij begeleid wordt. We gaan samen op reis om te kijken wat jou het beste kan en gaat helpen. Ervaar de meest krachtige en diverse breath- & bodyworksessies.

Een community van like-minded people
zodat jij het niet allemaal alleen hoeft te doen. Community is everything (in de groepsreis).

Begeleide microdosing cyclus.
Zodat jij onder mijn begeleiding een +/- 2 week durende microdose cyclus gaat ervaren.
Change your mind with magic mushrooms.

Hoe ziet het programma eruit?

Het is allemaal leuk en aardig die felbegeerde rust, maar hoe komt het eigenlijk dat jij die onrust, spanning en angst ervaart? Wat ligt hieronder en waar komt het vandaan?
In deze module neem ik je mee door wat theorie. Don’t worry, ik ga het niet te stoffig maken. Dit stukje is zo belangrijk, omdat het je meer inzicht geeft in jouw klachten. Ik ga je onder andere vertellen over je zenuwstelsel, emotieregulatie, de polyvagaal theorie, de invloed van je adem op je lichaam en nog veel meer. Mijn intentie is dat je jezelf na deze module beter begrijpt. Kennis = inzicht. 

Laten we beginnen bij de basis, namelijk je bewustzijn. Bewustzijn is vaak de eerste stap tot verandering. Het is belangrijk bewust te zijn van de stand van zaken bij jezelf. Hoe voel je je? Hoe is je ademhaling? Ben je gespannen, zo ja waar?

In deze module gaan we door diverse bewustwordingstechnieken en meditaties, zodat jij precies kunt voelen hoe de vork bij jou in de steel zit. Vanaf hier hebben we het startpunt en de fundering om aan de slag te gaan met het verminderen van je spanning- en angstklachten. 

We hebben het altijd over gezond eten, drinken en sporten, maar je adem is het belangrijkste, als het gaat om jouw gezondheid. Wat de meeste mensen niet weten, is dat de manier waarop je ademt, grotendeels bepaald hoe je je voelt. Ja echt, 70% van de zenuwen die naar je limbisch systeem (emotiesysteem) in je hersenen gaan, zitten om je longen heen. In deze module leer ik je hierover en gaan we samen door de technieken heen, waardoor jij jezelf letterlijk tot rust kunt ademen. 

Ons lichaam slaat spanning en stress op. De gevolgen zijn inmiddels duidelijk vanuit de wetenschap: Er is een body-mind connectie en als je niet leert om los te laten, gaat je lichaam op een gegeven moment protesteren in de vorm van (mentale) ziektes. We hebben allemaal een natuurlijk ‘loslaat’ systeem. Helaas, zijn mensen dit vergeten, waardoor er geen gebruik van deze systemen meer wordt gemaakt. In deze module leer ik je over deze systemen en gaan we door diverse practices aan de slag met je lichaam en het loslaten van opgeslagen spanning, angst en onrust. 

‘Microdosing’ en het nemen van magic mushrooms (ofwel plantmedicijnen) is hip and happening en dit is niet zonder reden. Met mijn achtergrond in de zorg ben ik al jaren groot fan van plantmedicijnen en de effecten die het kan hebben op mentale issues. Je neemt dit niet met de intentie om te trippen. Paddenstoelen hebben namelijk enorme helende kwaliteiten. De onderzoekswereld is lovend over het gebruik van paddenstoelen tegen het verminderen van angst- en spanningsklachten. In deze module leg ik je hier meer over uit en begin je met het microdoseren.

Binnen de wereld van breathwork is verbonden ademhalen de spreekwoordelijke parel in de oester. Dit soort breathwork staat gelijk aan therapie. Door veranderingen in je lijf dankzij het verbonden ademen, komen er emoties los, kan je spanning- en angst loslaten en wordt er een verbinding gemaakt tussen body en mind. Je denkt bijvoorbeeld niet alleen dat je rustig bent, maar je voelt het ook echt. In deze module zijn er een aantal breathwork reizen, die je zelf thuis kunt doen. Verder plannen we onze online privé sessie in. Let’s get ready to breathe & release. 

Je hebt alle tools, je hebt ervaren, je hebt geademd. Na de laatste 2 maanden is het tijd voor integratie. Wat voel jij, wat werkt voor jou? En hoe ga je dit de komende tijd toe blijven passen? We evalueren dit allemaal samen tijdens een call. Verder in deze module nog een schatkist aan diverse ademtechnieken, body practices en meditaties die jij kan toevoegen aan je eigen toolbox. 

Ben jij klaar voor een reis die jouw leven gaat veranderen?

Binnen de Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd training kan jij kiezen voor drie verschillende reizen. After all, is het jouw reis en bepaal jij wat het beste bij jou past.

1. De online reis 

Wil jij zelf thuis aan de slag met meer dan 40 begeleide sessies? Dan is de online reis perfect voor jou. Je krijgt toegang tot het platform waarin je in je eigen tijd de sessies kunt volgen. Ook zit in het platform de mogelijkheid om al je vragen te stellen en online coaching van mij te ontvangen. 

2. De groepsreis

Als je mij vraagt wat de echte ingrediënten voor een rustig lijf en hoofd zijn, besides breathwork, bodywork en plantmedicijnen, is mijn antwoord simpel: COMMUNITY.

Met like-minded people samen zijn, samen de sessies beleven en je eigen huddle hebt, waar je oneindig veel steun ontvangt.

De groepsreis van deze training is op dit moment al gestart. Maar stiekem kijk ik al naar een nieuwe editie volgend jaar 🙂 Interesse? Stuur me alvast een berichtje.


Tweewekelijks komen we online samen voor de meest bijzondere sessies. Er is tijd om te verbinden en te ervaren. Laat mij je begeleiden door de meest krachtige breath & bodywork sessies. 

Praktisch:
– De sessies duren 2.5 uur en zijn via zoom. 
– De sessies zijn op dinsdagavonden om 20:00, 
– De data’s zijn: NTB

Verder heb jij natuurlijk online tot het online platform, waar je nog veel meer technieken en sessies terug kunt vinden.

Deze reis wil jij niet missen!

3. De deep-dive reis

Voel jij dat je echt een deep-dive wilt en bijna moet maken? 

Dat jouw situatie de nodige aandacht behoeft en je 1-op-1 wilt werken? 

I got you!

Bij de deep dive reis ontvang jij 3 privé sessies helemaal toegespitst op jouw behoeften en verlangens. 

Veel bodyworktechnieken kunnen nou eenmaal niet in een groep, daar heb ik jouw feedback voor nodig. Met deze deep-dive reis ga jij een (therapie) traject in die er simpelweg nergens anders is.

Werken aan je mentale gezondheid is het grootste cadeau wat je jezelf mag geven. 

In de deep-dive heb je naast de andere pakketten de mogelijkheid om 3 of 6 individuele sessies van 2.5 uur af te nemen. 

Ik kan niet wachten om je te ondersteunen in jouw reis. 

Geld terug garantie
Dat jij resultaten ervaart en tevreden bent is voor mij super belangrijk. Ben je om de één of andere reden niet tevreden van het programma krijg jij gegarandeerd je geld terug.

Start 'Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd'

Voel je een grote ‘Yess’ en wil je beginnen? Wat leuk, I can’t wait. 

Je kan op 3 manieren aan de slag met de ‘Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd’-training. 

 1. De online reis

Het gehele online platform + mijn online begeleiding. Zodat jij in je eigen timeframe aan de slag kunt gaan met de tools van deze training. 

De Online Reis

 

€ 250,-

2. De groepsreis

Het gehele online platform + 6 online sessies, een community en support system, online begeleiding, begeleide microdosing

Hier ook de mogelijkheid voor een ‘BRING a friend’ ticket aan een voordelig tarief. 

3. De deep-dive reis  

Alles wat de vorige reizen hebben + de mogelijkheid om 3 of 6 privé sessies af te nemen. Zodat jij toegespitst op jouw situatie verschillende soorten breathwork en bodywork sessies ontvangt. Deze deep-dive is de meest bijzondere therapie die je gaat ervaren :). 

Deze toppers gingen je voor..

Ik kan hier lang over uitweiden, maar ontzettend bedankt Sasja! Ik weet niet waar ik moet beginnen. Na jaren in de reguliere gezondheidszorg en diverse therapeuten heb ik voor het eerst ooit echte rust ervaren. Een rustig lichaam en geen negatieve gedachten. Ik dacht dat ik dit gevoel nooit zou voelen. De ruimte die jij biedt is geweldig, ik voelde me gelijk op m’n gemak om kwetsbaar te zijn. Bedankt voor jouw energie en jouw kennis. 

– Deborah

Sasja heeft mij geholpen om meer in contact te komen met mijn gevoel. Via haar ademhalingssessies ben ik mijn emoties écht gaan voelen in plaats van deze te rationaliseren. Het omarmen van deze gevoelens heeft meer rust en ruimte in mijn leven gecreëerd. Rust en ruimte waar ik al jaren naar op zoek was maar nooit helemaal kon vinden. 

– Emma 

Ik zit op dit moment in een burn-out en heb al heel mijn leven last van onrust en spanning. Het komt en gaat in golven, maar na mijn burn-out moest ik wel aan mezelf werken. Ik kwam bij Sasja terecht en wist gelijk dat het goed zat, ik voelde me gelijk veilig en op mijn gemak. Ik dacht dat ik enkel zou gaan ademen, maar de 1-op-1 sessie was zoveel meer dan dat. Sasja heeft een arsenaal aan kennis en nog eens een achtergrond in de GGZ. Dit vond ik belangrijk, omdat ik wist dat ze echt kennis van zaken heeft en niet na het doen van een 200 urige training dit soort kwetsbare sessies geeft. Er was energiewerk, lichaamswerk en plantmedicijnen. Sasja heeft Breathremedy gecreëerd vanuit uit haar passie en past allerlei soorten elementen toe die je allemaal ondersteunen om spanning en onrust los te laten en je weer even terug naar jezelf te brengen 

– Paul 

Very experienced breath coach Sasja which is very capable doing the job. Wondering if I will ever meet someone who can do this better than her.

Had a one on one experience with Sasja. This was an amazing. Intimate because she felt exactly what to do and say on the right timing. I felt her présence in a lovefull way that provided space for me.The way she flows on intuition shows her experience and certainty of what she is doing. It was facilitating a deep look in the mirror and showed me all the thoughts and potentions that were already in me, but in daily life, kept on drowning underneath the surface. This session is a great reset of old patterns that were holding me back from my potential. Also, it made me aware that it is time to let go of old standards, must do’s or expectations I have been forcing on myself. 

Mandy

Sasja heeft een hele open, zachte en betrokken houding, waardoor ik me meteen veilig bij haar voelde. Ze voelde perfect aan wat ik nodig had en speelde goed op mijn behoeften in. Ik voelde me na de ceremonie ontzettend verbonden met haar. Heel bijzonder om dat zo te voelen met een tot dan toe vreemd persoon.

Enorm fijne en verlichte ervaring. Zo een onwijs mooie reis, die ik niet in woorden kan uitdrukken. Achteraf voelde ik me licht en heb onrust kunnen loslaten. De veranderingen die ik voelde waren: opluchting, nieuwe inzichten, rust, innerlijke vrede en geluk

– Nathalie 

Ik heb met Sasja een online traject doorlopen. Ik had hiervoor mijn twijfels bij online sessies volgen, maar mijn werkschema liet simpelweg niet anders toe.
Mijn zorgen bleken geheel onterecht, mijn leven is namelijk niet meer hetzelfde!
Al veel te lang heb ik in mijn hoofd geleefd en stond ik niet in contact met mijn lijf. Door langdurige stress was ik verdoofd. Ik wist al langere tijd dat ik hier iets aan moest doen, maar echte therapie of behandeling volgen ging mij te ver.
Ik had iemand nodig die naast mij stond, kennis van zaken had en mij kon begeleiden in het beter voelen van mijn emoties.
Sasja heeft al deze boxen afgecheckt en meer.

– Eline

 

Wat zijn de sessies met jou geweldige sessie. Je begeleid de sessies op een prettige en positieve manier voor mij. Het is voor mij een hele nieuwe en heftige ervaring, maar de stressrelease na zo’n sessie voelt heerlijk. Ik ervaar zoveel rust. Niet alleen in mijn lijf, maar ook in mijn mind, simpelweg omdat ik weet hoe ik mezelf nu kan helpen. Hiervoor dacht ik maar dat ik het maar moest ondergaan als ik last had van stress. Nu weet ik dat ik de oplossing in mijn ademhaling ligt.Ik ben benieuwd wat de adem nog meer voor mij in petto heeft. 

– Joost

Ik hoorde van een vriend over de kracht van breathwork en was nieuwsgierig dit uit te proberen. Zo kwam ik bij Sasja terecht. De sessies waren zoveel meer dan een paar ademhalingsoefeningen, wat ik stiekem wel verwachtte. Dingen uit mijn verleden zijn naar voren gekomen, ik voel me zoveel lichter. Ongelofelijk wat mijn lichaam allemaal vasthield al die tijd. Ik ben begeleid door allerlei soorten technieken en dit was zo fijn. Zeker omdat ik ze nu kan zelf kan toepassen in het dagelijks leven. Naarmate de sessies kwam ik steeds dieper in mijn lichaam en begon ik steeds meer te voelen. Het negatieve maar ook het goede. Ik ben niet meer bang voor mijn emoties en voel me meer verbonden met mezelf dan ooit.
Een traject met Sasja is het beste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven.

– Robin 

Voor wie is dit programma geschikt?

Helaas is dit programma niet voor iedereen. Wel is dit programma geschikt voor:

 • Mensen die open staan en klaar zijn om te ervaren wat de adem, het werken met je lichaam en plantmedicijnen voor je kunnen doen. 
 • Mensen die van alles hebben geprobeerd binnen de reguliere gezondheidszorg en het over een andere boeg willen gooien. 
 • Mensen die praktisch zijn ingesteld. Geen zweverig gedoe, maar mensen die aan de slag willen gaan met het ervaren van de verschillende technieken in deze training. 
 • Mensen die na jaren van zelfontwikkeling stappen hebben gemaakt, maar ergens nog steeds blijven vastzitten in het proces. Concreet: je spanning en angst runnen nog steeds de show en je weet niet meer waar je het zoeken moet. 
 • Mensen die het nog niet hebben opgegeven. Mensen die de moed hebben om te willen veranderen. Het kan en moet anders.

Het is beter niet aan ‘Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd’ mee te doen als:

 • Je een contra-indicatie voor breathwork hebt: Schizofrenie, de neiging om te dissociëren, epilepsie, vroege of delicate zwangerschap, glaucoom, bloeddrukproblemen, recente operaties rondom het borst en/of buikgebied, hart- en beroerte aandoeningen. Mocht je één van deze contra-indicaties hebben, mag breathwork niet worden uitgevoerd worden zonder toezicht of medisch advies. Dit betekent niet dat je niet kunt meedoen aan de ademtechnieken, maar omdat dit programma online is, ben ik hier extra voorzichtig mee. Neem contact met mij op als je een specifieke situatie hebt waar je even over wilt overleggen. Het belangrijkste voor mij is dat je je veilig voelt.
 • Als je (mentaal) niet in een plek bevindt waar je in staat bent om de oefeningen te doen
 • Als je op dit moment actief dealt met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) en/of een ernstige verslaving. 
 • Als je op dit moment mentaal instabiel bent. Je hebt bijvoorbeeld recent een psychose gehad, dissocieert regelmatig en doe actief aan zelfbeschadiging. Omdat deze training online is, moet ik weten dat je de tools hebt om jezelf te reguleren en veilig te zijn na een sessie. 
 • Als je op dit moment in een klinische setting voor een behandelprogramma of op een afkickafdeling verblijft. 
 • Als je verwacht dat ik een ‘therapeutenrol’ aan ga nemen. Ik ondersteun je bij het doen van de cursus. Hierbij is juist niet de intentie om in jouw verhaal te gaan zitten en je therapie te geven. Ik heb ook geen medische achtergrond, dus ben niet in staat je met medische zaken te helpen. Als het gaat om het microdoseren i.v.m. eventuele medicatie, ben ik er uiteraard voor je. 

Join ‘Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd’

Start 'Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd'

Voel je een grote ‘Yess’ en wil je beginnen? Wat leuk, I can’t wait. 

Je kan op 3 manieren aan de slag met de ‘Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd’-training. 

 1. De online reis

Het gehele online platform + mijn online begeleiding. Zodat jij in je eigen timeframe aan de slag kunt gaan met de tools van deze training. 

De Online Reis

 

€ 250,-

2. De groepsreis

Het gehele online platform + 6 online sessies, een community en support system, online begeleiding, begeleide microdosing

Hier ook de mogelijkheid voor een ‘BRING a friend’ ticket aan een voordelig tarief. 

3. De deep-dive reis  

Alles wat de vorige reizen hebben + de mogelijkheid om 3 of 6 privé sessies af te nemen. Zodat jij toegespitst op jouw situatie verschillende soorten breathwork en bodywork sessies ontvangt. Deze deep-dive is de meest bijzondere therapie die je gaat ervaren :). 

Veelgestelde vragen

Dat is compleet aan jou, maar voor de echte resultaten is het belangrijk om dagelijks een oefening te doen (ook al is dit maar 5 minuten). Ik wil jou namelijk op het platform verschillende technieken laten ervaren om te kijken wat het beste voor jou werkt. Dit kan alleen als je aan de slag gaat met de verschillende sessies. 

In de groepsreis zijn er 6 sessies van 2.5 uur die tweewekelijks plaatsvinden. 

Voor de deep dive reis mag jij zelf je sessies met mij inplannen. Dit zijn 3 sessies van 2.5 uur. 

Drie maanden. 

Volgens onderzoek heb je zo’n 100 dagen nodig om nieuwe patronen en gewoontes te creëren. Challenge accepted! ;)

Je houdt een jaar toegang tot het platform.

Voor de groepsreis en deep-dive reis dienen de sessies wel binnen 3 maanden plaats te vinden. 

Vind je dit lastig door je persoonlijke situatie, neem dan even contact met mij op om dit te bespreken :)

Jazeker is dit mogelijk, neem contact met me op via mijn DM of via mail.

Iets wat ik vaak hoor is het idee niet klaar te zijn voor iets. Tja, wat is klaar zijn? Ik denk dat je altijd met je adem en lichaam kan leren werken. Breathwork en bodywork zijn veilige practices. Er zijn echter wel uitzonderingen bij het doen van verbonden ademhalen, ofwel contra-indicaties. Ook zijn er een paar situaties waarin de timing van dit programma misschien niet helemaal passend is. Deze kun je terugvinden hierboven bij ‘voor wie is dit programma niet geschikt’. Twijfel over jouw situatie? Neem contact met me op en dan kijken we hier even naar. 

Als je je niet prettig voelt bij het microdosen, hoeft dit natuurlijk niet. De training zal even waardevol zijn. 

Enkel Lithium wordt door doktoren afgeraden om te combineren in combinatie met microdosing. Mocht je een medicijn slikken waarbij je wilt checken of je dit kan combineren met de truffels? Stuur me een bericht via DM.

 

Breathwork en bodywork zijn veilige practices, maar er zijn sommige contra-indicaties die ervoor kunnen zorgen dat je niet met alle onderdelen van het programma zorgeloos kan meedoen, wat zonde zou zijn. Heb je een aandoening die je even met me wilt checken? Stuur me een DM. 

Wil je even live met mij spreken over je situatie?

Ik gun het jou zo ontzettend dat je een verlichting van je klachten ervaart. Dat je je veilig en rustig voelt in je lichaam en in je hoofd. Dat je weet dat de touwtjes in eigen handen kan nemen. En het belangrijkste; Dat jij trots op jezelf mag zijn, precies zoals je bent. 
Dit programma betekent alles voor mij, omdat ik weet hoe krachtig deze technieken zijn. Het gaat niet om mij, maar om het delen van de kracht van de adem. Ik heb de eer gehad om zoveel mensen te mogen begeleiden door hun meest diepgaande en transformerende processen. Ik kan niet wachten om jou ook te ondersteunen. I got you. 
 
Liefs, Sas