Training​

Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd

Het is tijd om de controle terug te pakken over jouw leven. Voor eens en altijd afrekenen met jouw angst en spanning.

Binnen 2 maanden alle tools die je nodig hebt voor een rustig lijf en hoofd.

0
jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (verslaving en psychiatrie)

Breath- en Bodywork therapeut

+ 0
mensen begeleid door ademsessies

Let’s cut the bullshit: Je bent vaak niet of zelden gelukkig. Het leven voelt als een strijd omdat je continue moet dealen met je racende, negatieve gedachten. Je voelt je eenzaam en bent inmiddels bang voor de gevolgen voor je mentale gezondheid. 

Jouw pijn is echt, je wilt zo graag een rustig en gelukkig leven lijden. Maar dit lijkt ver van je bedshow. Je zit vast in een negatieve spiraal. Waar doe je het nog allemaal in godsnaam voor? 

Je wilt niks lievers dan weer de controle terug te pakken over je angst- en spanningsklachten.

Jezelf accepteren zoals je bent. Trots zijn op alles wat je in jouw leven hebt overwonnen en als kers op de taart je eens gelukkig voelen.

Je verlangt geen gekkigheid, zoals een big ass house of een grootse carrière. Jij wilt gewoon simpel leven. Jouw ultieme geluk en definitie van succes is: Rust in je hoofd. stressloos leven, plezier hebben en zijn met de mensen waarvan je houdt. 

Stop met te denken dat je er zelf maar mee moet dealen en te hopen dat je angst en spanning met de jaren vanzelf minder wordt. Het is nu tijd voor jou om de controle over je leven terug te nemen. Je hoeft niet met die angst en spanning te blijven dealen. Het is ook niet jouw schuld – jij kan hier echt iets aan doen.

In ‘Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd’  help ik bij jou binnen 2 maanden met het verminderen van je spanning- en angstklachten.

Het leven is en blijft het leven, dingen zullen je overkomen. Door dit programma leer je weer de kapitein te zijn van je eigen schip, no matter hoe wild de zee om je heen is.

Je leert met behulp van simpele, bewezen technieken hoe je jouw angst- en spanningsklachten verminderd.  

Dit programma is praktisch, makkelijk te volgen, niet te zweverig en zonder teveel poespas. Ik wil jou laten kennismaken met technieken die je niet in de reguliere gezondheidszorg leert. Technieken die voorbij het praten gaan over je sores, maar bijvoorbeeld werken op systemen zoals je zenuwstelsel en je emotionele systeem in je hersenen. Je kan je spanning- en angstklachten namelijk niet wegpraten. Je lichaam houdt bijvoorbeeld spanning en emoties vast. To heal it, you need to feel it.

Door direct met deze systemen te werken pak je de regie over jezelf terug en start je jouw reis naar een rustig lijf en hoofd. De hoeveelheid mensen die ik heb gezien die maar telkens in dezelfde negatieve spiraal vast blijven zitten, maakt me verdrietig.                  

Een verandering maken in je gevoel hoeft namelijk niet moeilijk te zijn en buiten jezelf gezocht te worden. Wat we nodig hebben is al bij ons: onze adem en ons lichaam. Ik ga je helpen hiermee weer in contact te komen.  

In de modules van deze training vind je letterlijk alles wat je maar moet weten om de controle terug te krijgen over je leven en die angst en spanning te verminderen.  Je hoeft het niet zelf uit te zoeken, I got you.

Tijdens onze online sessies kijken we naar de technieken die het beste voor jou werken. Ik bied jou een veilige ruimte waarin alles van jouw welkom is: the good, the bad & the ugly. Ik ben er voor jou zonder beoordeling en veroordeling. 

De tijd om het maar aan te laten modderen is namelijk voorbij, de tijd om erover te blijven praten is voorbij en de tijd dat je jezelf de schuld geeft en maar in je eentje blijft lijden is helemaal voorbij. Laten we samen kijken wat dit programma voor jou kan doen in jouw reis naar een rustig lijf en hoofd. 

Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd heeft:

7 modules met daarin meer dan 25 video’s, waarin ik je stap voor stap begeleid door bewezen adem- en bodyworktechnieken. Zodat jij precies weet wat je moet weten om de baas te worden over je angst- en spanningsklachten.. 

Een live online privé sessie van 2.5 uur, zodat je live samen met mij dieper op je specifieke situatie in kan gaan. Ik begeleid jou specifiek op jouw situatie met diverse adem- en bodywork technieken.  

Een live online integratie sessie van 1 uur, zodat jij aan het einde van de training de skills en het zelfvertrouwen om deze technieken en middelen te blijven toepassen in je dagelijks leven. 

Een speciale module over plantmedicijnen. Zodat jij alles weet over hoe deze in te zetten op weg naar een rustig lijf en hoofd

Hoe ziet het programma eruit?

Het is allemaal leuk en aardig die felbegeerde rust, maar hoe komt het eigenlijk dat jij die onrust, spanning- en angst ervaart? Wat ligt hieronder en waar komt het vandaan?
In deze module neem ik je mee door wat theorie. Don’t worry, ik ga het niet te stoffig maken. Dit stukje is zo belangrijk omdat het je meer inzicht geeft in jouw klachten. Ik ga je onder andere vertellen over je zenuwstelsel, emotieregulatie, de polyvagaltheorie, de invloed van je adem op je lichaam en nog veel meer. Mijn intentie is dat je jezelf na deze module beter begrijpt. Kennis = inzicht. 

Laten we beginnen bij de basis, namelijk bewustzijn. Bewustzijn is vaak de eerste stap tot verandering. Het is belangrijk bewust te zijn van de stand van zaken bij jezelf. Hoe voel je je? Hoe is je ademhaling? Ben je gespannen, zo ja waar?

In deze module gaan we door diverse bewustwording technieken en meditaties zodat jij precies kan voelen hoe de vork bij jou in de steel zit. Vanaf hier hebben we het startpunt en de fundering om aan de slag te gaan met het verminderen van je spanning- en angstklachten. 

We hebben het altijd over gezond eten, drinken en sporten, maar je adem is het meest belangrijk als het gaat om jou gezondheid. Wat de meeste mensen niet weten is dat de manier waarop je ademt grotendeels bepaald hoe je je voelt. Ja echt, 70% van de zenuwen die naar je limbisch systeem (emotiesysteem) in je hersenen gaan zitten om je longen heen. In deze module leer ik je hierover en gaan we samen door de technieken heen waardoor jij jezelf letterlijk tot rust kan ademen. 

Ons lichaam slaat spanning en stress op. De gevolgen zijn inmiddels duidelijk vanuit science: Er is een body-mind connectie en als je niet leert om los te laten, gaat je lichaam op een gegeven moment protesteren in de vorm van (mentale) ziektes. We hebben allemaal een natuurlijk ‘loslaat’ systeem. Helaas, zijn mensen dit vergeten waardoor er geen gebruik van deze systemen in ons wordt gemaakt. In deze module leer ik je over deze systemen en gaan we door diverse practices aan de slag met je lichaam en het loslaten van opgeslagen spanning, angst en onrust. 

‘Microdosing’ en het nemen van magic mushrooms (ofwel plantmedicijnen) is hip and happening en dit is niet zonder reden. Met mijn achtergrond in de zorg ben ik al jaren groot fan van plantmedicijnen en de effecten die het kan hebben op mentale issues. . Je neemt dit niet met de intentie om te trippen. Paddenstoelen hebben namelijk enorme helende kwaliteiten. De onderzoekswereld is lovend over het gebruik van paddenstoelen tegen het verminderen van angst- en spanningsklachten. In deze module leg ik je hier meer over uit en begin je met het microdoseren.

Binnen de wereld van breathwork is verbonden ademhalen de spreekwoordelijke parel in de oester. Dit soort breathwork staat gelijk aan therapie. Door veranderingen in je lijf door het verbonden ademen, kunnen er emoties loskomen, kan je spanning- en angst loslaten en wordt er een verbinding gemaakt tussen body en mind.  Je denkt bijvoorbeeld niet dat je rustig bent, maar je voelt het ook echt. In deze module zijn er een aantal breathwork reizen, die je zelf thuis kan doen. Verder plannen we onze online privé sessie in. Let’s get ready to breathe & release. 

Je hebt alle tools, je hebt ervaren, je hebt geademd. Na de laatste 2 maanden is het tijd voor integratie. Wat voel jij, wat werkt voor jou? En hoe ga je dit de komende tijd toe blijven passen? We evalueren dit allemaal samen tijdens een call. Verder in deze module nog een schatkist aan diverse ademtechnieken, body practices en meditaties die jij kan toevoegen aan je eigen toolbox. 

Voor wie is dit programma geschikt?

Helaas is dit programma niet voor iedereen. Wel is dit programma geschikt voor:

 • Mensen die van alles geprobeerd hebben binnen de reguliere gezondheidszorg en het over een andere boeg willen gooien. 
 • Mensen die open staan en klaar zijn om te ervaren wat de adem, het werken met je lichaam en plant medicijnen voor je kunnen doen. 
 • Mensen die praktisch zijn ingesteld. Geen zweverig gedoe, maar mensen die aan de slag willen gaan met het ervaren van de verschillende technieken in deze training. 
 • Mensen die na jaren van zelfontwikkeling stappen hebben gemaakt, maar ergens nog steeds blijven vastzitten in het proces. Concreet: je spanning- en angst runnen nog steeds de show en je weet niet meer waar je het zoeken moet. 
 • Mensen die het nog niet hebben opgegeven. Mensen die de moed hebben om te willen veranderen. Het kan en moet anders.

Het is beter niet aan ‘ Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd’ mee te doen als:

 • Je een contra-indicatie voor breathwork hebt: Schizofrenie, de neiging om te dissociëren, epilepsie, vroege of delicate zwangerschap, glaucoom, bloeddrukproblemen, recente operaties rondom het borst en/of buikgebied, hart- en beroerte aandoeningen. Mocht je één van deze contra-indicaties hebben , mag breathwork niet worden uitgevoerd worden zonder toezicht of medisch advies. Dit betekent niet dat je niet kunt meedoen aan de ademtechnieken, maar omdat dit programma online is, ben ik hier extra voorzichtig mee. Neem contact met mij op als je een specifieke situatie hebt waar je even over wilt overleggen. Het belangrijkste voor mij is dat je je veilig voelt.
 • Als je (mentaal) niet in een plek bevindt waar je in staat bent om de oefeningen te doen
 • Als je op dit moment actief dealt met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) en/of een ernstige verslaving. 
 • Als je op dit moment mentaal instabiel bent. Je hebt bijvoorbeeld recent een psychose gehad, dissocieert regelmatig en doe actief aan zelfbeschadiging. Omdat deze training online is, moet ik weten dat je de tools hebt om jezelf te reguleren en veilig te zijn na een sessie. 
 • Als je op dit moment in een klinische setting voor een behandelprogramma of op een detox afdeling verblijft. 
 • Als je verwacht dat ik een ‘therapeutenrol’ aan ga nemen. Ik ondersteun je bij het doen van de cursus. Hierbij is juist niet de intentie om in jouw verhaal te gaan zitten en je therapie te geven. Ik heb ook geen medische achtergrond, dus ben niet in staat je hiermee te helpen. Als het gaat om het microdoseren ivm eventuele medicatie, ben ik er uiteraard voor je. 
 • Als je verwacht dat ik je aan je hand vasthoudt en meeneem. Ik ben er nogmaals voor je, maar het is aan jou om de oefeningen in de video’s te doen om te ervaren wat voor effect dit op jou heeft.

Join ‘Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd’

Investering: nu voor 650 euro ipv 750 euro. Het is mogelijk dit bedrag in 2 termijnen te betalen. 

Vul hier je gegevens in voor Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd training

ps. Op dit moment wordt de Jouw reis training nog opgenomen in Nieuw-Zeeland. Maar kan je niet wachten en voel je een big 'YES' bij deze training. Registreer je hier en je bent de eerste die hem ontvangt. 30 maart 2023 is de lancering, maar daarvoor krijg je al toegang tot het platform en kan je al beginnen 💙

Ben je na het lezen van de inhoud van mijn programma geïnteresseerd, maar weet je nog niet of dit voor jou is?

Het is eng om een stap voor jezelf te maken. Je wilt echt veranderen, maar tegelijkertijd ben je ook bang voor verandering. Je angst staat je hier ook weer volledig in de weg. Je hebt al zoveel geprobeerd en dealt hier al lang mee, waarom zou dit programma anders zijn? Je bent al dagelijks zoveel energie kwijt met jezelf ‘recht’ te houden, kan je het doen van dit programma er wel bij hebben? Je bent namelijk niet op zoek naar nog een faalervaring. Ik snap je, echt. Je angsten mogen er zijn. 

Mijn vraag aan jou is: Heb je ooit eerder een programma/behandeling geprobeerd die zich volledig richtte op je adem en je lichaam? Ooit eerder een programma die enkel en alleen inging op die diepere systemen in je lichaam en hersenen die de oorzaak zijn van je angst en spanning? Eerder een programma waarbij je niet hoeft te praten en in te gaan op jouw verhaal? 

Zoals je al weet is het niet mogelijk om je angst en spanning weg te praten. Het is tijd om het over een andere boeg te gooien, een boeg die écht werkt. Doordat dit programma online is, is het laagdrempelig en speelt het in op jouw behoeftes en tempo. In alle veiligheid en gemak gaan we samen aan de slag. Ik ben de laatste die je belooft dat je binnen 2 maanden van je spanning- en angstklachten af bent, dit is helaas niet mogelijk. Door mijn jarenlange ervaring werken met mensen met spanning- en angstklachten weet ik hoe lang en zwaar de weg naar genezing kan zijn. 

Ook al voelt het misschien niet zo: Weet dat je het waard bent om jezelf een kans te geven! 

Met dit programma wil ik je perspectief geven. Perspectief dat je echt vermindering voelt van je angst- en spanningsklachten, perspectief dat jij weer de controle krijgt over jouw gedachten en perspectief dat ook voor jou die welverdiende rust mogelijk is. 

Is die vermindering van klachten en de stappen richting een rustig lijf en hoofd niet alles waard? Ik ontvang jou precies zoals je bent, met open armen. 

Geld terug garantie
Dat jij resultaten ervaart en tevreden bent is voor mij super belangrijk. Ben je om de één of andere reden niet tevreden van het programma krijg jij gegarandeerd je geld terug.

Veelgestelde vragen

Dat is compleet aan jou, maar voor de echte resultaten raad ik je aan om dagelijks een oefening te doen (ook al is dit maar 5 minuten). Gemiddeld ben je 2-3 uur per week bezig.

Je houdt een jaar toegang tot het platform.

Jazeker is dit mogelijk, neem contact met me op via mijn DM of via mail.

Iets wat ik vaak hoor is het idee niet klaar te zijn voor iets. Tja, wat is klaar zijn? Ik denk dat je altijd met je adem en lichaam kan leren werken. Breathwork en bodywork zijn veilige practices. Er zijn echter wel uitzonderingen bij het doen van verbonden ademhalen, ofwel contra-indicaties. Ook zijn er een paar situaties waarin de timing van dit programma misschien niet helemaal passend is. Deze kun je terugvinden hierboven bij ‘voor wie is dit programma niet geschikt’. Twijfel over jouw situatie? Neem contact met me op en dan kijken we hier even naar. 

Enkel Lithium wordt door doktoren afgeraden om te combineren in combinatie met microdosing. Mocht je een medicijn slikken waarbij je wilt checken of je dit kan combineren met de truffels? Stuur me een bericht via DM.

Breathwork en bodywork zijn veilige practices, maar er zijn sommige contra-indicaties die ervoor kunnen zorgen dat je niet met alle onderdelen van het programma zorgeloos kan meedoen, wat zonde zou zijn.Heb je een aandoening die je even met me wilt checken? Stuur me een DM. 

Wat zou het voor jou betekenen..

als je angst geen grip meer op jou had, als je 1 dag had waarin je niet continue met spanning in je lijf rondloopt, dat je voor het eerst in je leven weet hoe een rustig hoofd en een rustig lijf voelt? En het belangrijkste: Perspectief dat jij de controle terug kan pakken over jouw leven?
Je kan geen prijs plakken op rust, maar voor een investering van 500 heb jij alle tools en handvatten om écht te veranderen. Je doet dit niet alleen,    I got you. Laten we er volledig voor gaan en zien wat er in 2 maanden allemaal kan veranderen. Wat gaat het je kosten als je het niet doet? 

Vul hier je gegevens in voor Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd training

ps. Op dit moment wordt de Jouw reis training nog opgenomen in Nieuw-Zeeland. Maar kan je niet wachten en voel je een big 'YES' bij deze training. Registreer je hier en je bent de eerste die hem ontvangt. 30 maart 2023 is de lancering, maar daarvoor krijg je al toegang tot het platform en kan je al beginnen 💙