Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd

Masterclass 'The Breathwork experience'

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Next Masterclass:

Woensdag 29 maart om 20:00

Voor mensen met onrust, spanning- en angstklachten die niks lievers willen dan weer de controle terug te pakken. Op weg naar een rustig lijf en hoofd. 

Heb je van alles geprobeerd om van je angst en spanning af te komen, maar lijkt  jouw doel van een rustig lijf en hoofd nog ver van jouw bed show? 

Stop met het idee er zelf maar mee te moeten dealen en hopen dat het vanzelf weggaat. Stop ook mee om erover te praten, je kan namelijk angst en spanning niet wegpraten. 

Het is tijd om het over een andere boeg te gooien, met tools die echt werken. In deze masterclass vertel ik je precies hoe breathwork, bodywork en plant medicijnen jouw angst- en spanningsklachten kunnen verminderen. 

Wat je allemaal gaat ontdekken: 

  • Waarom het niet jouw schuld is dat jij nog steeds dealt met die spanning- en angstklachten?

  • Waarom jij structureel die onrust, spanning en angst ervaart? Soms zonder directe oorzaak. 

  • Hoe spanning en angst zich opslaat in je lijf

  • Hoe breathwork, bodywork en plant medicijnen werken? 

  • Hoe eindelijk de science de effecten van deze tools steeds meer ondersteund 

  • Hoe ook voor jou een rustig lijf en hoofd mogelijk is!

It's about time that you meet your breath

Je weet inmiddels niet meer beter, er gaat geen dag voorbij dat jouw gedachten niet alle kanten opracen. Je spanning, angst en onrust runnen de show. Misschien heb je wel eens een burn-out gehad or er dicht tegenaan gezeten? Misschien ervaar je zoveel stress dat je verdoofd bent en niks meer kan uitvoeren op een dag? Misschien heb je wel eens zoveel angst gevoeld  dat je verlamd onder je dekens in bed lag omdat je niet aan je dag durfde te beginnen? Je bent het zat dat elke dag als een strijd voelt. Je vraagt je af waar je het in godsnaam nog allemaal voor doet?

In deze uitgebreide gratis masterclass vertel ik jou hoe ook jij die onrust, spanning- en angst klachten kan verminderen.. Zodat jij weer de controle over jezelf en je leven terug pakt. 

Het is een keuze: Hoe lang laat je die onrust, spanning en angst nog de show runnen? Wanneer is het echt genoeg geweest? Jij kan namelijk de controle terug pakken over jouw leven, over je gedachtes en emoties. Er is namelijk niks mis met jou, je hebt gewoon nooit de goede tools aangeleerd.

Het is tijd om kennis te maken met deze tools!

Direct minder spanning en angst ervaren?

Let's connect