Masterclass 'Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd'

Next Masterclass:

Nog niet gepland.  

Hou mijn socials en mail in de gaten voor updates rondom gratis masterclasses.

Schrijf je hieronder in:

Voor mensen met onrust, spanning- en angstklachten die niks lievers willen dan weer de controle terug te pakken. Op weg naar een rustig lijf en hoofd. 

Heb je van alles geprobeerd om van je angst en spanning af te komen, maar lijkt jouw doel van een rustig lijf en hoofd nog een ver van jouw bed show? 

Stop met het idee er zelf maar mee te moeten dealen en hopen dat het vanzelf weggaat. Stop ook mee om erover te praten, je kan namelijk angst en spanning niet wegpraten. 

Het is tijd om het over een andere boeg te gooien, met tools die echt werken. In deze masterclass vertel ik je precies hoe breathwork, bodywork en plant medicijnen jouw angst- en spanningsklachten kunnen verminderen. 

Wat je allemaal gaat ontdekken: 

  • Waarom het niet jouw schuld is dat jij nog steeds dealt met die spanning- en angstklachten?
  • Waarom jij structureel die onrust, spanning en angst ervaart? Soms zonder directe oorzaak. 
  • Hoe spanning en angst zich opslaat in je lijf
  • Hoe breathwork, bodywork en plant medicijnen werken? 
  • Hoe eindelijk de science de effecten van deze tools steeds meer ondersteund 
  • Hoe ook voor jou een rustig lijf en hoofd mogelijk is!

 

Dit klinkt misschien als zweverig, ‘waarom zou een paar keer rustig puffen mij over mijn struggles heen kunnen helpen?’

Well, give me the change to explain it to you 🙂

It's about time that you meet your breath

Je hebt alle ingrediënten voor een rustig en gelukkig leven, maar ergens klopt er iets niet. 

Al langer dan je wilt toegeven struggle je mentaal. Misschien heb je last van angst, van perfectionisme, van een laag zelfbeeld of voel je continue stress?  Het maakt niet uit wat j0uw verhaal is, je hebt het gevoel vast te zitten en weet niet goed wat je moet doen om erover heen te komen.

Je ervaart aan de levende lijve hoe jou struggles een negatieve impact op jouw gedachtes, emoties en leven hebben. Als je eerlijk bent sta je al veel te lang in het rood. 

Je begint je langzamerhand druk te maken over de gevolgen van je mentale gezondheid. Je weet dat je hier iets aan moet en wilt doen. Maar, waar ga je beginnen?

In deze uitgebreide gratis masterclass vertel ik jou hoe jij je mentale struggles kunt overkomen met de kracht van jouw adem.

Dit gaat niet over een aantal ademhalingsoefeningen waarbij jij jezelf tot rust puft, maar hoe jij je leven kan veranderen. Zodat jij weer de controle over jezelf en je leven terug pakt. 

Het is een keuze: Hoe lang blijf je nog zo doorgaan? Wanneer is het echt genoeg geweest? Jij kan namelijk de controle terug pakken over jouw leven, over je gedachtes en emoties. Er is namelijk niks mis met jou, je hebt gewoon nooit ervaren wat je adem voor jou kan doen. 

Het is tijd om kennis te maken met je adem! 

 

Liefs,

Sas

Direct minder spanning en angst ervaren?

Let's connect