3 manieren om nú direct tot rust te komen

Vul je gegevens in en ontvang de mini -training direct

Het is weer zover. Je zit helemaal vast, je spanning en angst hebben weer de overhand genomen en het gaat even helemaal niet goed. Zit je dan, thuis op de bank of waar dan ook. Je weet niet wat je met jezelf aan moet. Je probeert jezelf met man en macht tot rust te brengen. Je vertelt jezelf dat het allemaal snel weer voorbij gaat, althans: dat hoop je. Je vraagt je af waar wat er is gebeurd, waar het begonnen is en wat je fout hebt gedaan? 

Je weet dat deze gedachten op dit moment geen nut hebben, maar je moet toch iets? First things first, het belangrijkste is om nu direct tot rust te komen. 

In deze mini training neem ik je aan de hand mee en begeleid ik je door 3 bewezen ademtechnieken waardoor je direct tot rust komt. Geen moeilijk gedoe, geen poespas. Je hoeft niet na te denken, door video’s begeleid ik je stap voor stap. Ik weet hoe lastig het is, maar probeer even volledig met je focus deze ademoefeningen te doen. Het gaat je echt helpen. 

Download nu deze mini-training en ervaar zelf de effecten. 

Dit is niet de zoveelste mini-training, waarbij ik je vertel 3x mindful te puffen en diep te ademen en Ta-da! Nee, dit werk is mijn passie en ik wil jou echt helpen om nu direct tot rust te komen.

Je kan namelijk helemaal niks met die overheersende en verlammende spanning- en angstklachten. Ik wil dat je de effecten voelt en kennis maakt met de magie en kracht van jouw adem. Deze mini-training is praktisch, simpel te volgen en zonder teveel poespas. Na het volgen en bekijken van de video’s heb jij de handvatten om deze in je dagelijks leven toe te passen op momenten dat jij het nodig hebt. Ook ontvang  je na het downloaden van deze mini-training wekelijks een mail van mij met daarin nog meer informatie over hoe je adem, je lichaam en plant medicijnen jouw kunnen helpen naar een leven met een rustig lijf en hoofd.

Dus wacht niet langer om weer de controle te nemen over jouw angst, spanning en onrust en download deze mini-training.  Jij kan echt leren weer de kapitein van je eigen schip te worden, no matter hoe wild de zee om je heen is. 

Je staat er niet alleen voor!

Meld je hier aan voor mijn variant van elektronische therapie. Wekelijkse inspiratie over breathwork, bodywork en plantmedicijnen,  maar vooral praktische tips over hoe deze krachtige practices jouw kunnen helpen naar een rustig lijf en hoofd.

Ps. No spam allowed, just love and support from me to you. 

Let's connect