Over mij

Super dat je hier bent! Allow me to introduce myself, mijn naam is Sasja en ik ben een breathworkfacilitator, therapeut, coach en oprichtster van Breathremedy. 

Zolang dat ik me kan herinneren ben ik zoekende geweest. Zoekende naar hetgeen wat me meer zelfliefde, rust en geluk zou kunnen geven. Ik was een kind in een snoepwinkel als het gaat om diverse bewustzijnspraktijken- en technieken. Ik heb van alles gedaan en geprobeerd, maar  een ’I hit the jackpot’ moment bleef uit. 

Ik ontdekte breathwork gedurende mijn tijd in een community in Thailand. Ik ging op de mat liggen en startte met een vreemde techniek die ze ’rebirthing’  noemde. Ik wist niet wat me overkwam. In al die jaren waarin ik bezig was diverse praktijken zoals yoga, reiki en meditatie ben ik nog nooit zo ver gegaan. Het was simpel, maar ook complex en diepgaand. Ik wist toen vrij snel dat het werken met de adem van ongekend belang in mijn leven zou zijn. 

Ik geloof met heel mijn hart in de transformatieve- en helende kracht van de adem. Mijn droom is anderen hun adem te laten ontdekken en een community op te bouwen met Breathremedy.  Ik vind het geweldig dat het werken met de adem zo toegankelijk is voor iedereen. Je hebt geen guru of healer nodig, dit ben je namelijk zelf. Je adem is je leermeester!

Ik ben een gecertificeerde breathworkfacilitator en maak deel uit van de school Breathing Space. Breathing Space is gecertificeerd door de Global Breathwork Professional Alliance.

 

'Het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven is de kans te ontdekken, te proeven en ervaren. Vanuit pijn en liefde ben ik gegroeid. Ik wil mijn kennis en energie delen met de wereld.' – Sasja

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Waarom Breathremedy?

Breathremedy wil je laten erkennen wat je bent: een geweldig, krachtig persoon met eindeloze mogelijkheden! Soms hebben we hiervoor een steuntje in de rug nodig. Iemand die ons helpt dit te laten zien en door onze negatieve patronen te prikken.

Breathremedy komt uit mijn hart en is gegroeid van mijn passie tot een platform waar er de kans is ’to stop, feel & heal’. De adem is de meest krachtige healing tool die ik ken en blijft me elke keer weer verbazen.

Je bent het namelijk waard om volledig gezien te worden, van jezelf te houden en in je kracht te staan. Breathremedy is er voor jou en wilt je volledig ondersteunen in je reis!

"Het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven is de kans te ontdekken, te proeven en ervaren. Vanuit pijn en liefde ben ik gegroeid. Ik wil mijn kennis en energie delen met de wereld." – Sasja

Mijn verhaal

Ik herinner me dat ik vanaf jongs af aan altijd veel energie had en constant met andere mensen in de weer was. Tegelijkertijd voelde ik me altijd anders en een buitenstaander. Ik voelde en zag dingen die anderen niet konden. Dit maakte me bang en zorgde ervoor dat ik mijn gevoel en ervaringen veelal wegstopte.

Door een gebrek aan zelfliefde en opgedane trauma’s zocht ik extern naar dingen die mij meer zelfwaarde en houvast zouden geven. Ik moest presteren van mezelf en propte mijn leven bomvol. Mijn motto was ‘work hard play hard’. Ik vond dat ik ontspanning en genot moest verdienen. Ondanks de dingen die ik had bereikt, zat ik vast in een ongezond en destructief patroon. Door hard te zijn voor mezelf was er weinig ruimte voor gevoel en kwetsbaarheid.

Toen ik naar België (Leuven) was verhuisd en mijn master had afgerond, werd ik manager van een bedrijf. Ik pushte mezelf om te presteren en harder te werken dan ooit.                                                                   Voor de buitenwereld leek het een succesverhaal, maar ik stond op de automatische piloot en had totaal geen voeling met wie en wat ik was. 

Het was mijn doel om los te breken en te gaan reizen. Ik voelde dat het tijd was om aan mezelf te gaan werken. Tijd om de spirituele kant van mezelf te herontdekken. Ik heb het langst in India rondgedwarreld en ontzettend veel geleerd. Het was magisch! Ik leerde reiki, yoga, meditatie en het werken met energieën en kristallen. Ik werd me bewust van mijn (ongezonde) patronen en kon steeds meer van die lagen wegpellen.

Ik maakte een commitment om aan mezelf te blijven werken en te stoppen met het leven vanuit mijn hoofd. Ik voelde eindelijk wie én wat ik was.

Het gaat met vallen en opstaan, but I show up for myself everyday! Na alles voel ik me gelukkiger, rustiger en completer dan ooit. Ik gun dat iedereen.

 

'Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing there is a field. I’ll meet you there’ – Rumi