Training​

Release & Breathe

Laat jouw spanning, angsten en onrust niet langer de kapitein van jouw schip zijn. Het is tijd om de controle terug te pakken. 

Get ready to Release & Breathe!
Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy
0
jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (verslaving en psychiatrie)

Adem- en lichaamswerk therapeut

+ 0
mensen begeleid door ademsessies

Al vele jaren probeer je om de controle terug te krijgen op die never ending spanning- en angstklachten. Inmiddels zakt de moed steeds meer in je schoenen. Op papier heb je toch alle ingrediënten om gelukkig te zijn? Je hebt een fijn huis, goede vrienden, een stabiele job en alle vrijheid om aan zelfontwikkeling te doen. Toch voelt het niet goed. 

 

Door je onrust, spanning en angst, wordt het steeds moeilijker de dingen te doen waarvan je weet dat het je zou helpen, zoals: Quality met je vrienden en de mensen waarvan je houdt, me-time en tijd om in jezelf te investeren met activiteiten die je tot rust brengen zoals mediteren of sporten. 

 

Je weet dat er werk aan de winkel is en wilt echt investeren in jezelf. 

Maar je weet niet waar je moet beginnen en wat écht zou kunnen helpen? 

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Je verlangt geen gekkigheid. Je wilt niets liever dan gewoon simpel & stressloos leven

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

 

Het grote geld en succes boeien je niet zo. Het hoeft allemaal niet over the top, don’t shoot for the stars. Jij wilt gewoon één dag waarin je niet de angst hebt iets fouts te doen, waarin je niet de angst hebt niet goed genoeg te zijn. Eén dag waarin je je geen zorgen hoeft te maken over wat anderen van jou denken. 

Je wilt niks lievers dan gelukkig zijn. Eens voldoening en waardering voor jezelf voelen. Accepteren dat je genoeg bent en je leven op dit moment OK is zoals het is. 

 

En last but not least: Rust in je hoofd en je lijf. 

 

Stop met te denken dat je er zelf maar mee moet dealen en te hopen dat je angst en spanning met de jaren vanzelf minder wordt. Het is nu tijd voor jou om de controle over je leven terug te nemen. Je hoeft niet met die angst en spanning te blijven dealen. Het is ook niet jouw schuld – jij kan hier echt iets aan doen.

Over Release & Breathe:

In Release & Breathe neem ik je mee in de magische wereld van breathwork. Release & Breathe is een online video training met 3 krachtige ademreizen. 

De effecten van Breathwork wordt steeds meer wetenschappelijk onderbouwd. Breathwork is één van de krachtigste tools om onrust, spanning en angst los te laten. Laat jouw spanning- en angstklachten niet langer de controle over jou hebben. Het leven is en blijft het leven, dingen zullen je overkomen. Door deze training leer je weer de kapitein te zijn van je eigen schip, no matter hoe wild de zee om je heen is.

Onder begeleiding van mij volg je krachtige, uitgebreide ademreizen. Perfect om je eerste stappen in de wereld van Breathwork te nemen. Ervaar zelf hoe krachtig je adem kan zijn en wat de effecten zijn op het verminderen van jouw angst- en spanningsklachten . Release & Breathe is voor iedereen en dus ook als je meer doorgewinterd bent in de wereld van Breahtwork. Ervaar hoe ik jouw begeleid door mijn unieke ademreizen. This is not for the faint hearted! 

Release & Breathe is online, dus je hoeft je niet aan een schema te houden. Vanaf de veiligheid van je eigen huis ga jij zelf aan de slag met jouw adem. 

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Neem het niet van mij aan. Ervaar zelf de effecten van breathwork op jouw onrust, spanning en angst.

Join ‘Release & Breathe'

Investering: nu voor 50 euro ipv 65 euro. 

Get your Release & Breathe here:


Release & Breathe 

Nu voor 50,-Voor wie is dit programma geschikt?

Helaas is dit programma niet voor iedereen (wel bijna iedereen).  Dit programma is zeker geschikt voor:

 • Mensen die van alles geprobeerd hebben binnen de reguliere gezondheidszorg en het over een andere boeg willen gooien. 
 • Mensen die open staan en klaar zijn om te ervaren wat de effecten van breathwork zijn.
 • Mensen die praktisch zijn ingesteld. Geen zweverig gedoe en poespas. Vanuit de veiligheid van jouw huis krachtige ademreizen doen.
 • Mensen die na jaren van zelfontwikkeling stappen hebben gemaakt, maar ergens nog steeds blijven vastzitten in het proces. Concreet: je spanning- en angst runnen nog steeds de show en je weet niet meer waar je het zoeken moet. 
 • Mensen die het nog niet hebben opgegeven. Mensen die de moed hebben om te willen veranderen. Het kan en moet anders.

Het is beter niet aan ‘ Jouw reis naar een rustig lijf en hoofd’ mee te doen als:

 • Je een contra-indicatie voor breathwork hebt. Schizofrenie, de neiging om te dissociëren, epilepsie, vroege of delicate zwangerschap, glaucoom, bloeddrukproblemen, recente operaties rondom het borst of buikgebied, hart- en beroerte aandoeningen zijn contra-indicaties voor breathwork en mogen niet uitgevoerd worden zonder toezicht of medisch advies. Dit betekent niet dat je niet kunt meedoen aan de ademtechnieken, maar omdat dit programma online is, ben ik hier extra voorzichtig mee. Neem contact met mij op als je een specifieke situatie hebt waar je even over wilt overleggen. Het belangrijkste voor mij is dat je je veilig voelt.
 • Als je (mentaal) niet in een plek bevindt waar je in staat bent om de oefeningen te doen
 • Als je op dit moment actief dealt met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) en/of een ernstige verslaving. 
 • Als je op dit moment mentaal instabiel bent. Je hebt bijvoorbeeld recent een psychose gehad, dissocieert regelmatig en doe actief aan zelfbeschadiging. Omdat deze training online is, moet ik weten dat je de tools hebt om jezelf te reguleren en veilig te zijn na een sessie. 
 • Als je op dit moment in een klinische setting voor een behandelprogramma of op een detox afdeling verblijft. 
 • Release & Breathe is een online video training, zonder begeleiding. Er is wel een online evaluatiemoment om te bespreken hoe je de ademreizen hebt ervaren. Het is dus aan jou om de video’s te volgen om te ervaren wat voor effect breathwork op jou heeft.

Ben je na het lezen van de inhoud van mijn training geïnteresseerd, maar weet je nog niet of dit voor jou is?

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Het is eng om een stap voor jezelf te maken. Je wilt echt veranderen, maar tegelijkertijd ben je ook bang voor verandering. Je angst staat je hier ook weer volledig in de weg. Je hebt al zoveel geprobeerd en dealt hier al lang mee, waarom zou deze training anders zijn?

Mijn vraag aan jou is: Heb je ooit eerder een training geprobeerd die zich volledig richtte op je adem? 

Ooit eerder een training die enkel en alleen inging op die diepere systemen in je lichaam en hersenen die de oorzaak zijn van je angst en spanning? Eerder een training waarbij je niet hoeft te praten en in te gaan op jouw verhaal? 

Het is niet mogelijk om je angst en spanning weg te praten. Het is tijd om het over een andere boeg te gooien, een boeg die écht werkt. Doordat dit een online video training is, is het laagdrempelig en volledig op eigen tempo te volgen. In alle veiligheid en gemak gaan je thuis met de video’s aan de slag.  

Met deze training wil ik je laten ervaren. Ervaren wat de effecten van breathwork zijn op het verminderen van jouw onrust, spanning- en angstklachten. Ik kan het je vertellen, maar het is belangrijk dat je het zelf gaat ondervinden.  

Het is tijd dat jij weer de kapitein wordt op je eigen schip, tijd om de controle terug te pakken, De tijd van aanmodderen is voorbij. Ook al lijkt het ver van je bedshow, ook jij kan echt vermindering voelen van je angst- en spanningsklachten door het werken met je adem. 

Is die vermindering van klachten en de stappen richting een rustig lijf en hoofd niet alles waard? En hoeveel gaat het je kosten als je het niet doet? 

Sasja Nieuwdorp - Breathwork en ademwerk in Rotterdam bij Breathremedy

Geld terug garantie
Dat jij resultaten ervaart en tevreden bent is voor mij super belangrijk. Ben je om de één of andere reden niet tevreden van het programma krijg jij gegarandeerd je geld terug.

Veelgestelde vragen

Dat is compleet aan jou. De video’s zijn in totaal iets meer dan 3 uur, namelijk 3 ademreizen van circa een uur. Ik raad je aan er maximaal 1 per 3 dagen te doen. Reken ook wat ontspanningstijd achteraf mee. 

Je kan de video’s zo vaak doen en herhalen als je wilt, maar neem genoeg rust tussen de sessies door. Ik raad aan niet meer dan 2x per week een ademreis van deze training te doen. 

Je houdt een jaar toegang tot het platform.

Jazeker is dit mogelijk, neem contact met me op via mijn DM of via mail.

Breathwork is een veilige practices, maar er zijn sommige contra-indicaties die ervoor kunnen zorgen dat je niet volledig met alle onderdelen van de training kan meedoen.

Deze zijn: Schizofrenie, de neiging om te dissociëren, epilepsie, vroege of delicate zwangerschap, glaucoom, bloeddrukproblemen, recente operaties rondom het borst of buikgebied, hart- en beroerte aandoeningen.

Heb je een aandoening die je even met me wilt checken? Stuur me een DM. Het belangrijkste is namelijk voor mij dat je je veilig voelt. 

Wat zou het voor jou betekenen..

als je angst geen grip meer op jou had, als je 1 dag had waarin je niet continu met spanning in je lijf rondloopt, dat je voor het eerst in je leven weet hoe een rustig hoofd en een rustig lijf voelt? En het belangrijkste: Perspectief dat jij de controle terug kan pakken over jouw leven?

Je kan geen prijs plakken op rust, maar voor een investering van € 50 kan jij de effecten van breathwork ervaren. Wat gaat het je kosten als je het niet doet? 

Get your Release & Breathe here:


Release & Breathe 

Nu voor 50,-