Bad ass breathwork 

as the ultimate act of self-love

 training

jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (verslaving en psychiatrie)
0

Adem- en lichaamswerk therapeut

mensen begeleid door ademsessies
+ 0

De reis naar zelfliefde is een dagelijkse ode aan jezelf, omdat je weet dat je het waard bent om je meest gedurfde en gelukkige leven te leiden.
Breathwork is een must voor iedereen die het pad van zelfontwikkeling en heling bewandelt.
Door breathwork ga je namelijk ervaren en voelen wat zelfliefde is. Het hebben van je eigen breathwork practice is hierbij essentieel 

Niemand kan je vertellen wat voor jou werkt; het is aan jou om te ontdekken wat voor jou werkt. Welkom bij Bad ass breathwork, het programma waarbij je een deep-dive maakt in de wereld van breathwork door je eigen routine te creëren.

Omdat de ware transformatie niet ligt in de grootse ayahuasca-trips, maar in de kleine investeringen die je dagelijks in jezelf doet. 

Je bent trots op het pad wat je hebt afgelegd, desondanks weet je dat je op dit moment potentieel onbenut laat. 

Doordat je dingen hebt meegemaakt in je leven, merk je dat je blokkades hebt opgebouwd. Deze blokkades zorgen ervoor dat je niet altijd de goede keuzes voor jezelf maakt. 

Hallo zelfsabotage, vermijding en dezelfde onzekere negatieve gedachten.

Het pad naar zelfliefde is een act.

Een dagelijkse act om jezelf terug te ademen naar liefde, naar kracht. 

Wanneer je dit onder de knie krijgt, wacht er een bad-ass leven op je. 

Ga je de stappen zetten waarvan je nu denkt: durf ik dat?!

Je durft eindelijk de keuzes te maken die goed voor jou zijn, zonder je iets aan te trekken van anderen.

Laat me je helpen door samen aan de slag te gaan met breathwork. Bad ass breathwork as the ultimate act of self-love.

De stappen

Breathwork is één van de krachtigste tools voor zelfheling, waarmee je jouw zenuwstelsel kunt herprogrammeren, in verbinding kunt komen met je lichaam en emoties kunt loslaten.

Velen beginnen aan breathwork omdat ze vastberaden zijn. Vastberaden om hun blokkades te doorbreken en obstakels te overwinnen die hen weerhouden van een leven vol geluk. 

Ze beseffen dat praten over hun problemen niet genoeg is en dat de sleutel tot verandering diep in henzelf ligt. Ze hebben gehoord van de transformerende kracht van breathwork en zijn vastbesloten om hun blokkades te doorbreken en verder te groeien.

Maar waar begin je? Met zoveel technieken en praktijken kan het overweldigend lijken. Het is essentieel om te kiezen voor zelfheling, niet alleen door af en toe een workshop te volgen, maar door een eigen routine te ontwikkelen.

Als dit resoneert met jou, dan ben je op de juiste plek. Ontdek hoe je een eigen breathwork routine kunt creëren en jezelf kunt bevrijden van je blokkades.

De transformatie..

Een eigen breathwork routine is een reis naar zelfliefde. Maar wat houdt dat dan precies in? 

Je gaat stap voor stap verschil merken in jezelf. Je bent namelijk op een diepgaande manier je zenuwstelsel en lijf aan het herprogrammeren. Je staat dichter bij je gevoel en wordt steeds gevoeliger voor de boodschappen die je lijf je geeft. 

Jij hebt de controle over je leven teruggepakt. Jij weet namelijk wat je moet doen in momenten waarin je vastzit in je hoofd. Je blijft niet vastzitten in de stress, maar creëert dagelijks ruimte voor jezelf. Jij bepaalt jouw verhaal. 

Zelfliefde gaat niet enkel over jezelf meer liefde geven, maar ook over duidelijke grenzen stellen. Je weet wat je waard bent. En omdat jij meer van jezelf houdt en in connectie bent met jezelf, straalt dat uit naar buiten. 

Je durft eindelijk een harde ‘nee’ te verkopen, je komt beter voor jezelf op en hebt gezonde grenzen. 


Jij leeft een leven op jouw voorwaarden, waarbij de mening van een ander minder belangrijk is. Jij doet wat jou gelukkig maakt en geeft jezelf steeds meer de dingen die echt goed voor jou zijn. A journey to more and more self-love here we go!

Welkom bij B.A.B.
waarbij ik je meeneem in de magische wereld van Breathwork

De online video training van Bad ass breathwork bestaat uit 16(!) krachtige, uitgebreide ademreizen. Ik begeleid je door verschillend ademsessies- en technieken zodat jij ervaart wat voor jou werkt. 

Perfect om je eerste stappen in de wereld van Breathwork te nemen, maar ook als je ervaring hebt en eindelijk een degelijke eigen ademroutine wilt creëren. Je gaat zelf aan de slag en hoeft je dus niet aan een schema te houden. Ga vanuit de veiligheid van je eigen huis aan de slag.

Ervaar hoe ik jouw begeleid door mijn unieke ademreizen. This is not for the faint hearted! 

De online training

Investering: 80 euro. 

Get your training here:

 

Breathwork as the ultimate act of self-love 

Nu voor 80,-

 
 

Package deal

Koop 3x tickets voor een breath & soundjourney en krijg de online training ter waarde van 80,- er gratis bij

 

3x rittenkaart voor de BAB workshops 

+ gratis training 

Nu voor 150,-

 
 

Veelgestelde vragen

Dat is compleet aan jou. De video’s zijn in totaal iets meer dan 3 uur, namelijk 3 ademreizen van circa een uur. Ik raad je aan er maximaal 1 per 3 dagen te doen. Reken ook wat ontspanningstijd achteraf mee. 

Je kan de video’s zo vaak doen en herhalen als je wilt, maar neem genoeg rust tussen de sessies door. Ik raad aan niet meer dan 2x per week een ademreis van deze training te doen. 

Je houdt een jaar toegang tot het platform.

Jazeker is dit mogelijk. 

Je kunt enkel de workshop boeken of de online training volgen. 

Hieronder kun je zelfs een package deal vinden waarbij je een rittenkaart van 3 workshops kunt kopen. Je krijgt dan de training ter waarde van 80 euro er gratis bij. 

Breathwork is een veilige practices, maar als de volgende issues op jou van toepassing zijn is het beter om niet mee te doen. Of neem even contact met me op bij twijfel.

  • Je een contra-indicatie voor breathwork hebt. Schizofrenie, de neiging om te dissociëren, epilepsie, vroege of delicate zwangerschap, glaucoom, bloeddrukproblemen, recente operaties rondom het borst of buikgebied, hart- en beroerte aandoeningen zijn contra-indicaties voor breathwork en mogen niet uitgevoerd worden zonder toezicht of medisch advies. Dit betekent niet dat je niet kunt meedoen aan de ademtechnieken, maar omdat dit programma online is, ben ik hier extra voorzichtig mee. Neem contact met mij op als je een specifieke situatie hebt waar je even over wilt overleggen. Het belangrijkste voor mij is dat je je veilig voelt.
  • Als je (mentaal) niet in een plek bevindt waar je in staat bent om de oefeningen te doen
  • Als je op dit moment actief dealt met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) en/of een ernstige verslaving.
  • Als je op dit moment mentaal instabiel bent. Je hebt bijvoorbeeld recent een psychose gehad, dissocieert regelmatig en doe actief aan zelfbeschadiging. Omdat deze training online is, moet ik weten dat je de tools hebt om jezelf te reguleren en veilig te zijn na een sessie.
  • Als je op dit moment in een klinische setting voor een behandelprogramma of op een detox afdeling verblijft.
  • Bad ass breathwork is een online video training, zonder begeleiding. Er is wel een online evaluatiemoment om te bespreken hoe je de ademreizen hebt ervaren. Het is dus aan jou om de video’s te volgen om te ervaren wat voor effect breathwork op jou heeft.

 

Geld terug garantie


Dat jij resultaten ervaart en tevreden bent is voor mij super belangrijk. Ben je om de één of andere reden niet tevreden van het programma krijg jij gegarandeerd je geld terug.

Get your training here:

 

Breathwork as the ultimate act of self-love 

Nu voor 80,-

 
 

Package deal

Koop 3x tickets voor een breath & soundjourney en krijg de online training ter waarde van 80,- er gratis bij

3x rittenkaart voor de BAB workshops 


+ gratis training 

Nu voor 150,-